17 d’oct. 2011

Companyia Dansa Alcoi - CODA

Es crea l'any 1985 baix el nom de “Ballet del Conservatori d'Alcoi”, amb la pretensió de possibilitar als alumnes del centre i els que han finalitzat els seus estudis, l'oportunitat de xafar amb assiduïtat diversos escenaris i així completar la seua formació, oferint dignes espectacles que materialitzen l'entusiasme i rigor que comporta la dansa.

C.O.D.A. hui en dia està format per 20 ballarins; des dels seus inicis, fins al dia de hui, aproximadament cent han sigut els ballarins que han format part d'este ballet, alguns d'ells han tingut l'oportunitat de coreografiar distintes obres per a la companyia i altres han passat a formar part de companyies de major rellevància.

Les obres coreografiades són de distints estils, des del pur Ballet Clàssic fins al contemporani, i la Dansa Espanyola en tota la seua amplitud, flamenc, folklore, escola "bolera" i dansa estilitzada.

Realitza nombroses representacions a l'any, constituint així la temporada oficial i mostrant este bell art per diverses ciutats de la Comunitat Valenciana. Oferix els seus espectacles en Teatres i Centres Culturals de poblacions com: Alacant, Alcasser, Altea, l'Alfàs del Pi, Alberic, Banyeres de Mariola, Benidorm, Campello, Calp, Castalla, Elx, Elda, Ibi, Monòver, Sant Joan, Santa Pola i Pego entre altres. Participa també en inauguracions com la del  “Auditori de Castalla” en 2008.

Col·labora regularment amb l'Orquestra Simfònica Alcoiana i altres entitats d'esta ciutat en diferents gales i esdeveniments culturals, participant en muntatges operístics, sarsueles i teatre, arreplegant nombrosos èxits tant de públic com de crítica.

Actualment la Companyia Dansa Alcoi està dirigida per Carmina Doménech Vilaplana, professora i secretària del Conservatori de dansa i per Mayte Silvestre Soler, professora i cap d'estudis del mateix, està constituïda com una Associació Cultural sense anime de lucre tenint com principal fi, difondre la Dansa entre el major públic possible.

CONSERVATORI DE DANSA D'ALCOI
C/ JOAN CANTÓ NÚM. 2 
03801 ALCOI

TELÈFON: 965 54 11 28
TELÈFON DE CONTACTE: 627 45 09 36 (Mayte Silvestre)
web: http://www.companiadanzaalcoy.com 


Espectacle:

Amalgama


CATXÉ: fins a 2.500 € en funció de la combinació de fitxa artística

ESPECTACLE ACTUAL: AMALGAMA (Duració 70 min. sense descans)


COMPONENTS: 19 BALLARINS, 1 PERCUSSIONISTA I 2 TÈCNICS



ÚLTIMES REPRESENTACIONS:
(28/11/08) INAUGURACIÓ “AUDITORI DE CASTALLA”
(24/11/08) ALCASSER
(29/05/10) CASTALLA
(30/04/10) SANTAPOLA
(27/11/10) ALCOI
(23/01/11) BANYERES DE MARIOLA
(04/02/11) MONÒVER
(07/08/11) PLANES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada